المقادير:
3 بيضات
1 كوب سكر
1 كوب عصير برتقال او تانج
1\2 كوب زيت ذرة
1 ملعقة كبيرة بشر قشر برتقال
1 باكو بيكنج بودر
1 كوب دقيق ذرة
2 ملعقة كبيرة كاكاو خام
1 ملعقة محسن كيك
دقيق قمح حسب الحاجة
زبيب
الطريقة:
البيض+السكر+الزيت+العصير نضربهم في الخلاط لمدة 10 دقايق
وبعدين نحطهم في وعاء عميق ومعاهم البيكنج بودر وبشر البرتقال ودقيق الذرة ونخلطهم بالمضرب
وبعدين نحط دقيق القمح شوية بشوية مع الخلط
ناخد جزء من الخليط ونضع عليه الكاكاو ولو احتاج دقيق علشان يتقل بسيط
الجزء الباقي نكمله اضافة الدقيق لحد ما يبقي تخين شوية علشان لما نحط الزبيب ما يترسبش تحت
طبعا نكون مسخنين الفرن وشغال علي حرارة متوسطة
ندهن صينية ونضع الجزء الأبيض ونوزع عليه الجزء البني من غير ما نقلبهم
تدخل الفرن حوالي 25 دقيقة